Με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισχυρίζεται ότι ο Σεϊταρίδης θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης και συνεπώς δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική στα ματς με Μολδαβία (11/10) και Ελβετία (15/10). Ο team manager της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τον τραυματισμό του.
Με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισχυρίζεται ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης και συνεπώς δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στα ματς με Μολδαβία (11/10) και Ελβετία (15/10).
Ο team manager της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, επικοινώνησε με τον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τον τραυματισμό του, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό και πως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στα επόμενα ματς της ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.
Ο Σεϊταρίδης δεσμεύτηκε να διευθετήσει ο ίδιος το πρόβλημα με την διοίκηση της ομάδας του, ώστε να έρθει στην Αθήνα και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!