Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Νέα «γκέλα» για τη Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια

Νέα «γκέλα» για τη Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια

Πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σαμπντόρια! Ο λόγος για τη Γιουβέντους, η οποία... κόλλησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην ισοπαλία (0-0), στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 5ης ημέρας. Η «Μεγάλη Κυρία» παραμένει αήττητη στο Campionato, αλλά έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» κορυφή, σε περίπτωση που η Ιντερ δεν κερδίσει τη Μίλαν.
- Live τα ματς

89

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σαμπντόρια και… κόλλησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην ισοπαλία (0-0), στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής.

Η «Μεγάλη Κυρία» παραμένει αήττητη στο Campionato, όμως έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε περίπτωση που η Ίντερ δεν κερδίσει στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Η Σαμπντόρια έχασε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά και οι «μπιανκονέρι» δημιούργησαν… κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όμως έδειξαν απροσεξία στην τελική φάση και δεν μπόρεσαν να βρουν «δίχτυα».

Παράλληλα, η Γιουβέντους είχε σε πολή καλή μέρα και τον Μάνινγκερ που έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του από σίγουρες παραβιάσεις της εστίας της.

Οι πιο δραστήριοι παίκτες μέσα στο γήπεδο ήταν ο Αμάουρι και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, οι οποίοι έδιναν φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή της Γιουβέντους και προσπαθούσαν να βρουν… διόδους, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Για την ιστορία, η ευκαιρία του αγώνα ανήκει στη Σαμπντόρια, όταν ο Ντεσένα έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακριά και ανάγκασε τον Μάνινγκερ να διώξει με ένταση, λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Εν τω μεταξύ, το γκολ του Τζιλαρντίνο στο 61ο λεπτό, στάθηκε αρκετό στην Φιορεντίνα, για να επικρατήσει 1-0 της Τζένοα και να βελτιώσει αισθητά την θέση της στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο (27/9):
Σαμπντόρια – Γιουβέντους: 0-0
Φιορεντίνα-Τζένοα 1-0 (61 Τζιλαρντίνο)

Κυριακή (28/9):
16:00 Κατάνια-Κιέβο Βερόνα
16:00 Λέτσε-Κάλιαρι
16:00 Μπολόνια-Νάπολι
16:00 Ουντινέζε-Σιένα
16:00 Παλέρμο-Ρετζίνα
16:00 Ρόμα-Αταλάντα
16:00 Τορίνο-Λάτσιο
21:30 Μίλαν-Ιντερ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

Ίντερ 10

Λάτσιο 9

Αταλάντα 9

Γιουβέντους 9-5αγ

Νάπολι 8

Ουντινέζε 7

Κατάνια 7

Φιορεντίνα 7-5αγ

Τζένοα 6-5αγ

Μίλαν 6

Παλέρμο 6

Τορίνο 5

Σιένα 5

Κιέβο 5

Ρόμα 4

Λέτσε 4

Σαμπντόρια 4-5αγ

Μπολόνια 3

Ρετζίνα 1

Κάλιαρι 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
Cookies