Ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε καλή απόδοσή του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ίντερ και τόνισε ότι στην συνέχεια οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι. Ο Γκούμας από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι εάν το «τριφύλλι» συνεχίσει με την ίδια απόδοση, θα έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε καλή απόδοσή του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ίντερ και τόνισε ότι στην συνέχεια οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι. Ο Γκούμας από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι εάν το «τριφύλλι» συνεχίσει με την ίδια απόδοση, θα έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραγκούνης, είπε:
«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, δεχτήκαμε το γκολ σε μία ανύποπτη φάση, ελπίζω όμως στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο τυχεροί. Η Ίντερ είναι μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε, στις λεπτομέρειες δεν βάλαμε το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγινε ένα λάθος, όλοι κάνουμε λάθη και στο Champions League όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Η Ιντερ έχει τους παίκτες για να εκμεταλλευτεί αυτά τα λάθη.
» Η αντίδραση μας μετά το γκολ σημαίνει πολλά, είναι καλό μήνυμα για την συνέχεια. Κρατάμε την εμφάνιση και πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συνέχεια στον θεσμό. Η Ανόρθωση έχει δείξει μεγάλη άνοδο, δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στους ομίλους. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Champions League» πρόσθεσε ο διεθνής μέσος.
Ο Γιάννης Γκουμας από την πλευρά του, τόνισε:
«Προσπαθήσαμε, πιέσαμε την Ιντερ, δικαιούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν μας βοήθησε και η τύχη. Ελπίζω στην συνέχεια να την έχουμε με το μέρος μας. Κάναμε ένα λάθος και τα λάθη στο Champions League πληρώνονται. Στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε το παιχνίδι, παίξαμε λάθος με μαν του μαν και δημιουργήθηκαν χώροι τους οποίους εκμεταλλεύτηκε η Ιντερ. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τακτική, κρατήσαμε θέσεις και τους δυσκολέψαμε αρκετά».
Και πρόσθεσε:
«Συνεχίζουμε να είμαστε το φαβορί, αλλά η Ανόρθωση δεν είναι εύκολη ομάδα, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Αν παίξουμε όπως σήμερα πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε. Εχουμε τις δυνατότητες για την δεύτερη θέση, μπορούμε να σταθούμε σε τέτοιο επίπεδο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε».
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, δήλωσε:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Οταν παίζεις όμως με μια τέτοια ομάδα, δύο ευκαιρίες αρκούν για να χάσεις το παιχνίδι. Ο τρόπος που παίξαμε μας δίνει ώθηση και θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να σεβαστούμε την Ανόρθωση, θα είναι ενα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε την νίκη, χρειαζόμαστε τους βαθμούς για τις φιλοδοξίες που έχουμε και μπορούμε να το κάνουμε».
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση