Φιλική… πανωλεθρία για τους αντιπάλους της Εθνικής
Την ήττα γνώρισαν σε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν την Τετάρτη οι τέσσερις από τις πέντε αντιπάλους της Εθνικής μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Ισραήλ ηττήθηκε 2-0 από τη Φινλανδία, η Μολδαβία 3-0 από τη Λιθουανία, η Λετονία 1-0 από τη Ρουμανία και το Λουξεμβούργο 4-1 από την ΠΓΔΜ. Μόνο η Ελβετία νίκησε 4-1 την Κύπρο. Ισοπαλίες 2-2 για Αγγλία και Ιταλία...
Την ήττα γνώρισαν σε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν την Τετάρτη οι τέσσερις από τις πέντε αντιπάλους της Εθνικής μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Ισραήλ ηττήθηκε 2-0 από τη Φινλανδία, η Μολδαβία3-0 από τη Λιθουανία, η Λετονία 1-0 από τη Ρουμανία και το Λουξεμβούργο γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από την ΠΓΔΜ. Μόνο η Ελβετία διασώθηκε από το… ναυάγιο και νίκησε4-1 την Κύπρο.
Ισοπαλίες 2-2 για Αγγλία και Ιταλία με Τσεχία και Αυστρία αντίστοιχα. Νίκες για Γαλλία (3-2 τη Σουηδία) και Γερμανία (2-0 το Βέλγιο).
Τα φιλικά τωναντιπάλων της Εθνικής μας
Η Ελβετία ήταν η μοναδική αντίπαλος της Εθνικής μας που πανηγύρισε νίκη, έστω και φιλική, επικρατώντας με 4-1 της Κύπρου στη Γενεύη.
Οι Ελβετοί κατάφεραν να επιβάλλουν από νωρίς των ρυθμό τους και να «καθαρίσουν» γρήγορα το παιχνίδι. Μόλις στο 8 ο Στόκερ έκανε το 1-0, ενώ στο 26 ο Γιοακίμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μακρίδης μείωσε σε 1-2 στο 34, αλλά στο 72 ο Νεφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για να έρθει ο Βονλάχερ στο 80 να διαμορφώσει το 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στο γήπεδο της Γενεύης ήταν και ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.
Το Ισραήλ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φιναλνδία εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με 2-0. Ο Γιόναταν Γιόχανσον ήταν σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ στο 42 και σφραγίζοντας τη νίκη στο 88.
Η Ρουμανία ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση με τη Λετονία, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε ο καταλογισμός πέναλτι για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο 51 ο Νικολίτσα κέρδισε πέναλτι και ο Ντίκα που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε.
Φιλική εντός έδρας… συντριβή γνώρισε το Λουξεμβούργο με4-1 από την ΠΓΔΜ. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πάντεφ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους, με τον Γκροζντανόφσκι να τον μιμείται στο 33. Ο Πάντεφ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 45, ενώ το τέταρτο γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Ναουμόσκι στο 49. Το μόνο που κατάφερε η επόμενη αντίπαλός μας ήταν να μειώσει στο 73 με τον Κιτένγκε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.