Τρεις απόντες στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό με τη Λάτσιο
Χωρίς τους Πάμπλο Γκαρσία, Αναστασάκο και Αθανασιάδη που είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Ρώμη, όπου την Τρίτη (22:00) θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο σε φιλικό αγώνα στο «Ολίμπικο».
Χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, τον Αναστασάκο που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και τον Αθανασιάδη που είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Ρώμη, όπου την Τρίτη το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο σε φιλικό αγώνα.
Οι τρεις προαναφερθέντες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στην Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Μπίλη.
Την αποστολή που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος απαρτίζουν οι: Αραμπατζής, Γεωργίου, Γλύκος, Δάρλας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Ρίζος, Χαλκιάς, Μπακαγιόκο, Κοντρέρας, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Κονσεϊσάο, Βερόν και Βιεϊρίνια.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί τη Δευτέρα (18:30) και την Τρίτη (11:30) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Λάτσιο, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 22:00 στο «Ολίμπικο».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.