Η ελπίδα του Μάικλ Φελπς να κατακτήσει οκτώ χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κινδυνεύει κυρίως από συμπατριώτες του κολυμβητές. Ενας από αυτούς είναι ο Ιαν Κρόκερ στα 100μ. πεταλούδα. Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 δεν μπορεί να «χωνέψει» πώς έχασε από... δικό του λάθος στον τερματισμό στην Αθήνα.
Η ελπίδα του Μάικλ Φελπς να κατακτήσει οκτώ χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κινδυνεύει κυρίως από συμπατριώτες του.
Ενας από αυτούς που θέλουν και μπορούν να «σπάσουν» την κυριαρχία του φαινομένου της παγκόσμιας κολύμβησης είναι ο Ιαν Κρόκερ στα 100μ. πεταλούδα.
Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει το χρυσό μετάλλιο, αφού ακόμη δεν μπορεί να «χωνέψει» πώς έχασε (από δικό του λάθος στον τερματισμό) από τον Φελπς στην Αθήνα.
«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω για να πάρει εκείνος το χρυσό. Δεν προπονήθηκα τόσο καιρό για να κάνω κάτι τέτοιο», τόνισε ο Κρόκερ, ο οποίος το 2004 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μόνο στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική, κι αυτό επειδή ο Φελπς αποφάσισε να μην «πέσει» στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Οσο για το πώς πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον συμπατριώτη του, ο Ιαν Κρόκερ επισήμανε: «Φεύγω πάντα λίγο πιο γρήγορα, γιατί είμαι σπρίντερ, αλλά εκείνος, που ειδικεύεται στις μεγαλύτερες αποστάσεις, μπορεί να πλησιάζει προς το τέλος της κούρσας. Ετσι, σκοπός μου είναι να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα και άνετα μπορώ».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in