Την παραμονή του Χαλίντ Μπουλαρούζ στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας ανακοίνωσε ο Μάρκο φαν Μπάστεν, παρά το οικογενειακό δράμα που ζει ο παίκτης (σ.σ. πέθανε η κόρη του που γεννήθηκε πρόωρα). «Καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολες ώρες ο Χαλίντ και όλοι προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε» τόνισε ο προπονητής των «οράνιε» στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Την παραμονή του Χαλίντ Μπουλαρούζ στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας ανακοίνωσε ο Μάρκο φαν Μπάστεν, παρά το οικογενειακό δράμα που ζει ο παίκτης (σ.σ. πέθανε η κόρη του που γεννήθηκε πρόωρα).
«Καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολες ώρες ο Χαλίντ και όλοι προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε» τόνισε ο προπονητής των «οράνιε» στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Η Ολλανδία αντιμετωπίζει στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό του EURO 2008 τη Ρωσία (Σάββατο, 21:45), ωστόσο, ο Μάρκο φαν Μπάστεν επεσήμανε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να φύγει από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή ό,τι ώρα θελήσει:
«Μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή κοντά στη γυναίκα του. Τέτοια θέματα είναι άκρως σοβαρά, όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό. Μας ευχαρίστησε όλους που βρισκόμαστε κοντά του» κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ολλανδών.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!