Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Γαλλίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της για την τελική φάση του Euro 2008. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 1-0 της Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς», με τον Τιερί Ανρί να συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο.
Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Γαλλίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της για την τελική φάση του Euro 2008. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 1-0 της Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς»,με τον Τιερί Ανρί να συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο.
ΟιΓάλλοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στην Κολομβία που στο 10ο λεπτό είδε το σουτ του Εσκομπάρ να σταματάει στο δοκάρι. Η Γαλλία απάντησε με σουτ του Μπενζεμά έξι λεπτά αργότερα το οποίο μπλόκαρε ο Χούλιο, μέχρι τη φάση του 25.
Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανύπαρκτο τράβηγμα του Μορένο στον Ανρί και ο Φρανκ Ριμπερί που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε. Ο Μπενζεμά είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 36, αλλά ο εξαιρετικός Χούλιο απέκρουσε το δυνατό σουτ του, με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ναδηλώνει ξανά «παρών» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανρί στο 41.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στην επανάληψη, με το τετ-α-τετ του Μπενζεμά που έδιωξε ο Χούλιο να αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.
Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τη πρόβα τζενεράλε των «τρικολόρ» να στέφεται με επιτυχία ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρουμανία για το Euro 2008 (9/6).
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Τιερί Ανρί συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, μπαίνοντας στο μικρό κλαμπ των Λιλιάν Τιράμ, Ζινεντίν Ζιντάν, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πατρίκ Βιεϊρά και Ντιντιέ Ντεσάμπ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.