Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Υπό επιτήρηση οι μετοχές της Διεκάτ και της Τζιρακιάν

Υπό επιτήρηση οι μετοχές της Διεκάτ και της Τζιρακιάν

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι μεταφέρει τις μετοχές των εταιρειών Διεκάτ και Τζιρακιάν στην κατηγορία επιτήρησης από σήμερα, Τετάρτη, 2 Απριλίου, μετά τη διαπίστωση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ελλείψεων στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις τους.

27

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι μεταφέρει τις μετοχές των εταιρειών Διεκάτ και Τζιρακιάν στην κατηγορία επιτήρησης από σήμερα, Τετάρτη, 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει ότι, από02/04/2008, οι μετοχές των εταιριών ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε. μεταφέρονται στην κατηγορία επιτήρησης, σύμφωνα με το άρθρο 212, παρ.7, περίπτωση (β) του Κανονισμού του ΧΑ., μετά τη διαπίστωση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ελλείψεων στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο