Νέα τροπή πήρε η κούρσα του τίτλου, μετά τη θριαμβευτική επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με4-0στο ΟΑΚΑ. Με κορυφαίο τον Ριβάλντο, η «Ένωση» διέσυρε τους ανήμπορους να αντιδράσουν «ερυθρόλευκους» και πλησίασε την κορυφή σε απόσταση δύο βαθμών.
Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, νοιώθει όμως στην πλάτη του την ανάσα του Παναθηναϊκού, που νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στη Λεωφόρο, σε έναν… διαγωνισμό πέναλτι, και βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.
Η «μάχη» για τον τίτλο
Το πρόγραμμα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, έχει ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.