Κανένα θέμα παραχώρησης του Ρονάλντο ξεκαθαρίζει ο Φέργκιουσον
Ακόμη ένα «επεισόδιο» από το σίριαλ, το οποίο αφορά στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πιθανό προορισμό την Ισπανία, εξελίχθηκε με πρωταγωνιστή τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «μπέμπηδων» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ακόμη ένα «επεισόδιο» από το σίριαλ, το οποίο αφορά στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πιθανό προορισμό την Ισπανία, εξελίχθηκε με πρωταγωνιστή τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «μπέμπηδων» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η μητέρα του Πορτογάλου ήθελε ο γιος της να μετακομίσει στην «Βασίλισσα», αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει λόγος, είναι χαρούμενος εδώ. Είπε ότι η μητέρα του δεν μίλησε με κανένα και για κανένα θέμα. Αυτή η ιστορία είναι αστεία και δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο».
Οι Ισπανοί, όμως, επιμένουν… Το 2006 και στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραμόν Καλντερόν είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει τον Κακά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η μεταγραφή αυτή δεν προχώρησε, καθώς η διοίκηση της Μίλαν δεν θέλει να παραχωρήσει το μεγάλο «αστέρι» της, κι έτσι φαίνεται ότι ο πρόεδρος της «βασίλισσας» έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Όπως αναφέρει η «AS» στο πρωτοσέλιδό της, οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν ένα ποσό της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πορτογάλο διεθνή.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους «κόκκινους διαβόλους» έως το 2012, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι με το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ο Καλντερόν είναι προετοιμασμένος να δαπανήσει, ο 23χρονος άσος θα εξαγοράσει το συμβόλαιό του και θα μετακομίσει στη Μαδρίτη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.