Αφησε βαθμούς η Μπαρτσελόνα, άντεξε η Ρεάλ, νίκη της Μαγίορκα επί της Ατλέτικο
Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο, όπου ανεδείχθη ισόπαλη 1-1 με την Αθλέτικ. Οι Καταλανοί παραμένουν στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άντεξε στην πίεση της Βιγιαρεάλ και νίκησε με 3-2. Η Μαγιόρκα επικράτησε της Ατλέτικο με 1-0. Κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε η Εσπανιόλ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Μπέτις.
Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο, όπου ανεδείχθη ισόπαλη 1-1 με την Αθλέτικ. Οι Καταλανοί παραμένουν στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άντεξε στην πίεση της Βιγιαρεάλ και νίκησε με 3-2.
Ο Μπόγιαν Κρκιτς στο 35 άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα», αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο, κάτι που δεν συγχώρησε στο 79 ο Γιορέντε.
Τον αέρα των ομάδων της Μαδρίτης έχει πάρει – όπως φαίνεται – η Μαγιόρκα καθώς μετά το θρίαμβό της επί της Ρεάλ την οποία απέκλεισε από το Κύπελλο Ισπανίας, επικράτησε και της Ατλέτικο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με 1-0.
Στο 22 ο Αράνχο σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους που πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε με 10 παίκτες στο 86, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρέγιες.
Το στραβοπάτημα της Ατλέτικο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Εσπανιόλ για να την προσπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα της primera division, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Μπέτις. Ριβέρα (45) και Εντού (90) ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ στο 52 ο Γκαρθία είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.
Στον ένα βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκαν Σανταντέρ και Σαραγόσα στο γήπεδο της πρώτης (2-2). Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Κύπελλο UEFA, Χετάφε αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 απέναντι στην Ουέλβα. Ο Αλμπίν άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Γκρανέρο (44) και Μοράλ (90) για την Χετάφε. Στο 17 Καμούνας σημείωσε το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους.
Στην ουρά της βαθμολογίας, η Λα Κορούνια αύξησε σε 20 της βαθμούς της μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Βαγιαδολίδ που στο 74 έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σέρχιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.