Ελπίζει σε… καλύτερες ημέρες για τον Ηρακλή ο Ανχελ Πεντράθα
Δυνατό, με επιθετικό πνεύμα θέλει τον Ηρακλή ο Ανχελ Πεντράθα και διακατέχεται από την πεποίθηση πως θα κατορθώσει να του δώσει αυτά τα χαρακτηριστικά, ώστε να πορευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Δυνατό, με επιθετικό πνεύμα θέλει τον Ηρακλή ο Ανχελ Πεντράθα και διακατέχεται από την πεποίθηση πως θα κατορθώσει να του δώσει αυτά τα χαρακτηριστικά, ώστε να πορευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
«Σε αυτή τη φάση δίνω βάση στην άμυνα. Θέλω αρχικά με το παιχνίδι μας να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και σταδιακά να βάλουμε τις βάσεις για να παίζουμε καλύτερα επιθετικά. Με βάση την φιλοσοφία μου οι παίκτες που λείπουν, και γι’ αυτό θα αποκτηθούν τέτοιοι, θα είναι επιθετικοί», επισήμανε σήμερα ο Ισπανός τεχνικός στην πρώτη επίσημη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
«Η αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν πάντα είναι επικίνδυνη. Νιώθω την υποστήριξη της ομάδας κι αυτό με κάνει ισχυρό. Όταν μου προσφέρθηκε το συμβόλαιο δεν το σκέφτηκα πολύ. Ο Ηρακλής χρειάζεται, βέβαια, βελτίωση και ο στόχος μου είναι να βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση. Πιστεύω πως θα τον κάνω πιο δυνατό», πρόσθεσε, εξηγώντας, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, πως: «Θ αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που είτε αγωνίζονταν ως τώρα, είτε η αποχή τους από τη δράση δεν είναι μεγάλη. Δεν θέλουμε παίκτες που να μην είναι σ αυτή την φάση σε φόρμα. Διότι, αν συμβεί αυτό, μέχρι να την αποκτήσουν θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες».
Κατέθεσε, μεταξύ άλλων, τη γνώση του για το υλικό του «Γηραιού», αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, βάση οπτικού υλικού που έχει παρακολουθήσει. Ερωτηθείς, ειδικότερα, για τον νεοαποκτηθέντα Μάρκες σχολίασε: «Πάει καλύτερα και προπονείται κανονικά όπως όλοι. Εχει λείψει λίγο από το γήπεδο, επειδή, όμως, είναι νέος θα προσαρμοστεί και θα είναι βασικός για το πρωτάθλημα. Αν είναι τακτοποιημένα τα θέματα με το συμβόλαιο του θα είναι στο μυαλό μου, ίσως όχι για πολύ, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».
Για το υπόλοιπο ρόστερ είπε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικοί παίκτες, μεταξύ των οποίων κάποιοι νέοι. Χαίρομαι γι’ αυτούς, τους συμπαθώ και νομίζω πως θα έχουν καλό μέλλον. Αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει να μας εφησυχάσει για τίποτα. Δεν θέλω να κάνουμε λάθη για το κοντινό μέλλον. Κάνουμε, μεν, κινήσεις γρήγορα, αλλά με ηρεμία». Δεν θέλησε να σταθεί διεξοδικότερα, όπως του ζητήθηκε, στον Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς, ο οποίος? «Είναι ακόμη ένας παίκτης διαθέσιμος. Δεν μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή αν θα είναι ή όχι στην ομάδα. Μέλημα μου τώρα είναι να προετοιμάσω όσο γίνεται καλύτερα τον Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να μην πω κάτι περισσότερο για άλλα ζητήματα».
Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι: «Εχουμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα με την Καλαμαριά, διότι ο χρόνος μου με την ομάδα είναι λίγο περισσότερος. Γνωρίζω τον αντίπαλο, δεν τον μαθαίνω τώρα. Διαθέτει παίκτες, όπως ο Λούα Λούα, ο Κοβάσεβιτς, ο Γκαλέτι, οι οποίοι θα πάρουν οδηγίες για να πετύχουν γκολ. Ελπίζουμε ότι δεν θα το καταφέρουν. Ολες οι ομάδες έχουν υπέρ και κατά».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.