Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Αγχος μόνο για καλό θέαμα από τους διεθνείς εν όψει Μάλτας

Αγχος μόνο για καλό θέαμα από τους διεθνείς εν όψει Μάλτας

Να γιορτάσουν με... παρέα αυτή τη φορά θέλουν οι Έλληνες παίκτες την πρόκρισή τους στα γήπεδα Αυστρίας και Ελβετίας και τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε τελική φάση EURO. Έτσι ο αγώνας με τη Μάλτα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (21:30), που είναι ο τελευταίος των προκριματικών δεν αποτελεί έναν απλό διαδικαστικό αγώνα για τα παιδιά του Ρεχάγκελ... 
-Γκέκας: Δεν είναι φιλικό
-Η προϊστορία των αναμετρήσεων Ελλάδας-Μάλτας

26

Να γιορτάσουν με… παρέα αυτή τη φορά θέλουν οι Έλληνες παίκτες την πρόκρισή τους στα γήπεδα Αυστρίας και Ελβετίας και τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε τελική φάση EURO. Έτσι ο αγώναςμε τη Μάλτα το Σάββατοστο ΟΑΚΑ (21:30), πουείναι ο τελευταίος των προκριματικών δεν αποτελεί έναν απλό διαδικαστικό αγώνα για τα παιδιά του Ρεχάγκελ..

Οομοσπονδιακός τεχνικός για το λόγο αυτό επιθυμεί να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ο Πατσατζόγλου θα πάρει την θέση του τραυματίαΣεϊταρίδη στο δεξί άκρο. Την θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες οι Νικοπολίδη και Χαλκιάς, στο αριστερό άκρο θα είναι ο Τοροσίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας και Κυργιάκος.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κατσουράνης, Μπασινάς και Καραγκούνης, στα δεξιά ένας εκ των Σαλπιγγίδη ή Σαμαρά, στα αριστερά ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα με την Τουρκία, Αμανατίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας.

Μάντζιος: «Ευχαριστώ τον Ρεχάγκελ»

Ένα πολύ καλό ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για να κληθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος στην εθνική ομάδα. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84 και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στον αυριανό αγώνα με τη Μάλτα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Αύριο θα γίνει μία γιορτή. Ολοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και ειδικά από την στιγμή που όλοι θέλουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στο ΟΑΚΑ και με την βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο, θα κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ο άσος των πρασίνων μίλησε για το τελευταίο διάστημα: «Τα πράγματα ήρθαν εντελώς ξαφνικά. Τελευταία δεν αγωνιζόμουν τόσο πολύ στον Παναθηναϊκό. Πέτυχα όμως κάποια γκολ σημαντικά, είχα καλή απόδοση και ειδικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Περίμενα κάποια στιγμή να με καλέσει ο κ. Ρεχάγκελ, αλλά τελικά έγινε νωρίτερα απ΄ότι νόμιζα. Εψαχνα την ευκαιρία και έπρεπε να κάνω κάποια καλά παιχνίδια. Τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, που με τρία τέσσερα καλά παιχνίδια με κάλεσε στην εθνική. Θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies