Με γκολ του Σάλμον ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0
Αγώνας για... γερά νεύρα έγινε στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Σάλμον, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Αγώνας για… γερά νεύρα έγινε στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Σάλμον, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Από το πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δείξει ποιός είναι το «αφεντικό» του αγώνα. Είχε σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, καθώς ήταν σαφής ο προσανατολισμός των φιλοξενούμενων να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, με αιχμή του δόρατος τον Πέριτσα Ογκνιένοβιτς.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ευκαιρίες με τον Σάλμον στο 3 (κεφαλιά-άουτ) και 23 (σουτ-άουτ), με τον Γεωργιάδη 28 (έξοχη απόκρουση του Δασκαλάκη) και έφτασε «μια ανάσα» από το 1-0 στο 60΄, όταν ο Δασκαλάκης απέκρουσε εκπληκτικά την εξ επαφής κεφαλιά του Μαλεζά.
Ωστόσο, ο Εργοτέλης υπενθύμιζε μονίμως την… παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Στο 30 ο Φερνάντεζ έσωσε τους γηπεδούχους στο τετ-α-τετ με τον Ογκνιένοβιτς, ενώ στο 42΄ το σουτ του Σέρβου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν έως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται πιο τυχερός-ικανός. Στο 87, μετά από σέντρα του Γκονζάλες και αδράνεια των αμυντικών του Εργοτέλη, ο Σάλμον έγραψε από κοντά το 1-0 λύνοντας το «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του.
* Στο 13΄ ο αγώνας διεκόπη για έξι λεπτά, καθώς ο διαιτητής ζήτησε να «κατέβει» ένα πανό πολιτικού περιεχομένου, που είχαν αναρτήσει οι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Ο Τροσάρ σκόραρε στο 83′, το γκολ της Γουέστ Χαμ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε μέσω VAR και η Άρσεναλ έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο της Premier League (0-1)