Απολογισμός από Διαμαντίδη και Παπαλουκά στο blog τους
Τίτλους τέλους έβαλαν Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης στο Ευρωμπάσκετ. Υποσχέθηκαν από κοινού ότι: «η εθνική έχει πολλά να δώσει ακόμα», ενώ ευχαρίστησαν και τον Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του: «Υπήρξε ο ιδανικός συμπαίκτης» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Τίτλους τέλους έβαλαν Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης στο Ευρωμπάσκετ. Υποσχέθηκαν από κοινού ότι: «η εθνική έχει πολλά να δώσει ακόμα», ενώ ευχαρίστησαν και τον Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του: «Υπήρξε ο ιδανικός συμπαίκτης» τονίζουν χαρακτηριστικά.
Η κοινή δήλωση τους αναφέρει:
«Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω μ’ ένα μετάλλιο. Δεν τα καταφέραμε. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Μαζί με τις νίκες υπάρχουν και οι ήττες.
Δεν απογοητευόμαστε. Ούτε είναι μικρό πράγμα η 4η θέση στην Ευρώπη. Είμαστε όλα τα παιδιά εντάξει με τους εαυτούς μας και με τις συνειδήσεις μας. Γιατί σε όλα τα παιχνίδια δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η Εθνική έχει πολλά να δώσει ακόμα. Εχει μέλλον.
Τώρα μας μένουν λίγες μέρες ξεκούρασης, πριν μπούμε πάλι στις προπονήσεις. Αυτή τη φορά με τους συλλόγους μας, τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας από αυτήν τη γωνιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα είναι ο τόπος συνάντησής μας. Για να τα λέμε και να κρατάμε επαφή.
Είσαστε όλοι υπέροχη συντροφιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειές μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση, ειδικά μετά τις ήττες, για τα καλά λόγια και για την πίστη σ’ εμάς.
Υ.Γ: Ενα ευχαριστώ από καρδιάς στο Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα. Υπήρξε ο ιδανικός συμπαίκτης».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.