Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε ο Αντρίκος Παπανδρέου
Με τον Αντρίκο Παπανδρέου, γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Παπανδρέου προσκάλεσε τον πρωθυπουργό στο διεθνές συνέδριο για τις κλιματικές αλλαγές που θα γίνει στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου.
Με τον Αντρίκο Παπανδρέου, γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Παπανδρέου είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής Διεθνούς Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, με θέμα τις κλιματικές αλλαγές και την ενεργειακή ασφάλεια.
Ο κ. Παπανδρέου προσκάλεσε τον πρωθυπουργό στο συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Αντρίκος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα η παρουσία όλων των θεσμικών δυνάμεων της χώρας είναι σημαντική».
Ανέφερε πως ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόταση και θα παρευρεθεί στο συνέδριο, ενώ προσκλήσεις θα απευθύνει και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα.
Σχόλιο Ρουσόπουλου
«Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον πρωθυπουργό μετά από τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου,αλλά φαντάζομαι πως απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση του υιού του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ να παραστεί σε συνέδριο για τις κλιματικές αλλαγές».
Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε πως η θέση της κυβέρνησης είναι ότι χρειάζεται συνένωση δυνάμεων, ώστε να αλλάξουν οι πολιτικές για το περιβάλλον.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.