Πτώση 1,12% σημείωσε η Σοφοκλέους στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας
Σε αρνητικό κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του χρηματιστηρίου τη Δευτέρα. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.917,67 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 1,12%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 444,8 εκατ. ευρώ.
Σε αρνητικό κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του χρηματιστηρίου τη Δευτέρα. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.917,67 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 1,12%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 444,8 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειοψηφία τους σε αρνητική τροχιά και τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι εξής: των Τηλεπικοινωνιών με 2,15%, των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας με 1,89% και των Μέσων Ενημέρωσης με 1,88%.
Αντίθετα, τα μεγαλύτερα κέρδη είχαν οι εξής: της Υγείας με 2,41%, των Κατασκευών με 0,99% και του Πετρελαίου με 0,49%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 20, υποχώρησε κατά 1,37%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE MID 40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,30%, ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASEsmallcap 80, παρουσίασε άνοδο κατά 0,95%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής μετοχές: Τρία Άλφα (ΚΟ) +20%, Τρία Αλφα (ΠΟ) +19,97% και ΑΝΕΚ (ΠΟ’90) +19,80%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι: Λανακαμ (ΚΟ) -9,72%, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες -6,67% και Ιπποτούρ (ΚΑ) -6,59%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 99 ενισχύθηκαν, 178 υποχώρησαν και 31 παρέμειναν αμετάβλητες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας