Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Προς αναβολή οδεύει η εισαγωγή του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο

Προς αναβολή οδεύει η εισαγωγή του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο

Προς αναβολή φαίνεται πως οδεύει η εισαγωγή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο Χρηματιστήριο, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δημοσίου και της γερμανικής Hochtief είναι περίπλοκες και δεν έχουν ακόμη αποτέλεσμα.

27

Προς αναβολή φαίνεται πως οδεύει η εισαγωγή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο Χρηματιστήριο, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δημοσίου και της γερμανικής Hochtief δεν έχουν ακόμη αποτέλεσμα.

Ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης συναντήθηκε την Τετάρτη με εκπροσώπους της γερμανικής εταιρείας και συζήτησε τα -περίπλοκα- θέματα της επέκτασης της σύμβασης Δημοσίου – Hochtief και την εισαγωγή του ΔΑΑ στο Χρηματιστήριο.

Όπως έγινε γνωστό, η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα, διότι, όπως αναφέρθηκε, η όλη διαδικασία είναι σύνθετη.

Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην συμφέρει η εισαγωγή του ΔΑΑ στη Σοφοκλέους. Πάντως, αυτό που πλέον είναι σίγουρο ότι η εισαγωγή δεν θα γίνει εντός του 2007.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα του ΔΑΑ για το 2006, τα οποία κρίθηκαν ικανοποιητικά δεδομένης της μεγάλης τουριστικής κίνησης το προηγούμενο έτος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο