Νέα απολογία γονέων κακοποιημένου αγοριού στην Εδεσσα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Έδεσσας ο πατέρας του 9χρονου αγοριού, ο οποίος κατηγορείται ότι γνώριζε για την κακοποίηση του γιου του, ζητώντας υπέρογκα ποσά από τον φερόμενο ως παιδεραστή, για να συγκαλύψει τις πράξεις του.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Έδεσσας ο πατέρας του 9χρονου αγοριού, ο οποίος κατηγορείται ότι γνώριζε για την κακοποίηση του γιου του, ζητώντας εκβιαστικά υπέρογκα ποσά από τον 47χρονο, φερόμενο ως παιδεραστή, προκειμένου να συγκαλύψει τις πράξεις του.
Ο 42χρονος πατέρας, που κατηγορείται για εκβιασμό και υπόθαλψη εγκληματία κατά συναυτουργία, φέρεται ότι απαίτησε από τον 47χρονο το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, αλλά στη συνέχεια συμβιβάστηκε με το ποσό των 2.000 ευρώ, που του έδωσε ο φερόμενος παιδεραστής.
Στην ανακρίτρια Έδεσσας οδηγήθηκε και η μητέρα του 9χρονου, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία κατά συναυτουργία. Στη διάρκεια της απολογίας της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της.
Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να δώσει τελικά συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια Έδεσσας ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί και κρατείται στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων.
Την ίδια ώρα, εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Έδεσσας αναφορικά με την προσφυγή κατά του εντάλματος προφυλάκισης που κατέθεσε ο πατέρας των δυο παιδιών, ο οποίος φέρεται ότι γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση των γιων του και εισέπραττε διάφορα χρηματικά ποσά ώστε να σιωπήσει.