Θεσμική πρωτοβουλία για διάλογο με την Αριστερά προτείνει η Μαρία Δαμανάκη
Να πάρει το ΠΑΣΟΚ θεσμική πρωτοβουλία για διάλογο με την Αριστερά, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και χρονοδιάγραμμα, προτείνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη, κάνοντας λόγο για ανάγκη «επιχείρησης απενοχοποίησης της συνεργασίας της κεντροαριστεράς».
Να πάρει το ΠΑΣΟΚ θεσμική πρωτοβουλία για διάλογο με την Αριστερά, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και χρονοδιάγραμμα, προτείνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη, κάνοντας λόγο για ανάγκη «σοβαρής πολιτικής επιχείρησης απενοχοποίησης της συνεργασίας της κεντροαριστεράς».
«Αυτό που χρειάζεται είναι θεσμική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένο περιεχόμενο, αξιόπιστο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα εκτός προεκλογικού χρόνου και σκοπιμοτήτων. Εχουμε ανάγκη από μια σοβαρή πολιτική επιχείρηση απενοχοποίησης της συνεργασίας της κεντροαριστεράς» δηλώνει η κα Δαμανάκη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, με αφορμή της συζήτηση περί εκλογικού νόμου.
Επίσης, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λέει ότι «η νέα διακυβέρνηση είναι ντυμένη αυταρχισμό και μυρίζει δακρυγόνο». «Στην αστυνομία του κ. Πολύδωρα, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ξαναζωντανεύουν ως ζόμπι «τα σταγονίδια» και όλοι τους παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν», προσθέτει.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,