Μία επιπλέον λύση για το κέντρο της άμυνας έχει ο Λορένθο Σέρα Φερέρ εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο Ιφεάνι Ουντέζε πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και, δεδομένης της απουσίας του τραυματία Τραϊανού Δέλλα, θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ.
Μία επιπλέον λύση για το κέντρο της άμυνας έχει ο Λορένθο Σέρα Φερέρ εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.
Ο Ιφεάνι Ουντέζε πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και, δεδομένης της απουσίας του τραυματία Τραϊανού Δέλλα, θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ.
Οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Νιγηριανός είναι μοιρασμένες, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης, ωστόσο, τα προβλήματα που υπάρχουν στην αμυντική γραμμή των «κιτρινόμαυρων» (εκτός του Δέλλα απουσιάζει κι ο Αλεξόπουλος) είναι τέτοια που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.
Προβάδισμα, πάντως, για την θέση του Δέλλα έχει ο Μόρας, με τον Ίβιτς να επιστρέφει στη φυσική του θέση δίπλα στον Έμερσον (ο Σέρβος δεν είχε αγωνιστεί στο Σαν Σίρο).
Η προπόνηση έγινε σήμερα το πρωί στους Θρακομακεδόνες, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Μίλαν να ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται εντατικά.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λορένθο Φερέρ, επικεντρώθηκε -όπως ήταν λογικό- στο τελείωμα των φάσεων, όπου και παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα από το ξεκίνημα της περιόδου.
Κανονικά γυμνάστηκε κι ο Ακης Ζήκος και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Ισπανό τεχνικό. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος, ωστόσο, αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο Φερέρ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία