Αισιόδοξος ο Μ.Λιάπης για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της Ολυμπιακής
Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση στο θέμα του διάδοχου σχήματος στην Ολυμπιακή Αεροπορία εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση στο θέμα του διάδοχου σχήματος στην Ολυμπιακή Αεροπορία εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών επανέλαβε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ίδρυσης νέας εταιρείας η οποία θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και ιδιώτη μάνατζερ.
«Ελπίζω ότι σύντομα θα παρουσιάσουμε μία πρόταση και στην ΕΕ ώστε να έχουμε το έχειν καλώς και από την Κομισιόν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ ο κ. Λιάπης είπε ότι σύντομα θα αρχίσει διάλογο με τους εργαζόμενους ώστε να προωθηθεί η μεταρρύθμιση και ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν στοχεύει στους εργαζόμενους, αλλά στη βελτίωση της εργασίας τους και των συνθηκών και στην εξυγίανση των οικονομικών των ΔΕΚΟ.
Σε ερώτηση για το θέμα της ενδεχόμενης δίμηνης παράτασης στην εφαρμογή του νόμου, ο υπουργός δήλωσε ότι θα τηρήσει τις προθεσμίες που ισχύουν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.