Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των «ληστών με τα μαύρα»
Η ανάλυση των κλήσεων από το κινητό του Γ.Δημητράκη, η εξέταση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του, όπως και οι έρευνες για τον εντοπισμό της γιάφκας αποτελούν το τρίπτυχο των ενεργειών της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της συμμορίας των ληστών.
38
Η ανάλυση των κλήσεων από το κινητό τηλέφωνο του 28χρονου Γιάννη Δημητράκη, η εξέταση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι του στην Πετρούπολη, όπως και οι έρευνες για τον εντοπισμό της γιάφκας αποτελούν το τρίπτυχο των ενεργειών της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της συμμορίας των ληστών, που αιματοκύλισε την περασμένη Δευτέρα το κέντρο της Αθήνας.
Όπως αναφέρει Το Βήμα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την ανακάλυψη των στοιχείων που θα την οδηγήσουν στη σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων κακοποιών των οποίων γνωρίζει την ταυτότητα, αλλά δεν μπορεί να τεκμηριώσει την εμπλοκή τους.
Καθημερινά κλιμάκιο αστυνομικών ακολουθεί τη διαδρομή που έκαναν οι κακοποιοί, από την Εθνική Τράπεζα στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους ως τα στενά πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου χάθηκαν τα ίχνη τους, παίρνοντας καταθέσεις από ανθρώπους που είδαν τους πέντε ληστές.
Αξιωματικοί της Ασφαλείας αναμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών για να πάρουν κατάθεση από τον Γιάννη Δημητράκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Oι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο ζήτημα ως την ώρα της κατάθεσης του Δημητράκη να έχουν συγκεντρώσει σειρά καθοριστικών στοιχείων για τη δράση της συμμορίας, έτσι ώστε ο τραυματισμένος δράστης να αναγκασθεί να προχωρήσει σε αναλυτική ομολογία.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με Τα Νέα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται το DNA και δεύτερου ληστή με τις αναλύσεις κηλίδων αίματος που βρέθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442