Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του εργοστασίου των Κλωστηρίων Ναούσης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε κεντρική πλατεία της πόλης πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι κάτοικοι της Νάουσας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του εργοστασίου των Κλωστηρίων Ναούσης, αλλά και για το γενικότερο πρόβλημα ανεργίας που πλήττει την περιοχή.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε κεντρική πλατεία της πόλης πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι κάτοικοι της Νάουσας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του εργοστασίου των Κλωστηρίων Ναούσης, αλλά και για το γενικότερο πρόβλημα αποβιομηχάνισης και ανεργίας που πλήττει την περιοχή.
Κλειστά είναι τα εμπορικά καταστήματα και οι υπηρεσίες του δήμου και της νομαρχίας.
Οι κάτοικοι της Νάουσας άρχισαν να συγκεντρώνονται μετά τις 11 το πρωί. Ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε στον οδικό κόμβο Νάουσας-Σκύδρας, στο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού, διανύοντας απόσταση επτά χιλιομέτρων περίπου.
Στη συνέχεια οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου για περίπου δύο ώρες και κατόπιν αποχώρησαν.
Στο πανναουσαϊκό συλλαλητήριο, που διοργάνωσε ο δήμος, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και συνδικαλιστικές οργανώσεις, συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι και οι μαθητές της πόλης.
Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο οι απολυμένοι των Κλωστηρίων να παρελάσουν αύριο Παρασκευή μαζί με τα στρατιωτικά τμήματα και τους μαθητές κρατώντας μαύρες σημαίες.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.