Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Δυσφορία Μεϊμαράκη για τη σειρά καταγγελιών με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ

Δυσφορία Μεϊμαράκη για τη σειρά καταγγελιών με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρηγίλλης, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, για τη σειρά καταγγελιών με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ. «Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από μία τέτοια εικόνα» δήλωσε ο Β.Μεϊμαράκης, ο οποίος συναντάται την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό.

28

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρηγίλλης, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, για τη σειρά καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που, όπως εκτιμάται, μπορεί να απειλήσει την εικόνα της κυβέρνησης.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από μία τέτοια εικόνα που, ανεξαρτήτως αν κάποιος τη μεγεθύνει ή όχι, δεν είναι ευχάριστη», παραδέχτηκε ο γραμματέας της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι η διαγραφή του βουλευτή Βαγγέλη Πολύζου ήταν «ιδιαίτερη αυστηρή», εννοώντας ότι ανεβάζει πολύ τον πήχη για τα στελέχη που ξεφεύγουν από τις εντολές του πρωθυπουργού.

Όπως σημειώνει η Ελευθεροτυπία, ο κ. Μεϊμαράκης συναντάται την Πέμπτη με τον κ. Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά την όλη κατάσταση και να εξετάσουν τους χειρισμούς αντιμετώπισής της.

Τελευταίο «επεισόδιο» στη σειρά καταγγελιών είναι εκείνο που αφορά τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πάτρας Τάσο Κομνηνό, ο οποίος παραιτήθηκε έπειτα πληροφορίες που είσαν το φως της δημοσιότητας ότι τοποθέτησε στο Χρηματιστήριο χρήματα του κομματικού ταμείου. Ο κ. Κομνηνός αρνείται το γεγονός, αλλά η Ρηγίλλης διερευνά την υπόθεση και αφήνει αναοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του.

«Όχι στη λογική των γαλάζιων παιδιών» λέει η ΟΝΝΕΔ

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε ότι η οργάνωση νεολαίας της ΝΔ «δεν ενστερνίζεται τη λογική των γαλάζιων παιδιών, αλλά αντίθετα επίμονα επιζητεί την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών».

Ταυτόχρονα παρατήρησε πως αυτή η αντίθεση της «σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να βιώνουν τον αποκλεισμό και τον παραγκωνισμό απλά επειδή ανήκουν στη φιλελεύθερη παράταξη. Αυτοί που αξίζουν πρέπει να έχουν τις ίσες ευκαιρίες να πετύχουν. Δεν έχουμε την ανάγκη της εύκολης αναρρίχησης και του βολέματος, καθώς εμείς επιβιώσαμε και πετύχαμε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, στις δύσκολες εποχές του πράσινου κομματικού κράτους».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν προσλήψεις με κομματικά κριτήρια, απάντησε ότι πιστεύει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται. Ωστόσο, αν υπάρξουν αποδείξεις η ΟΝΝΕΔ είναι η πρώτη που θα καταδικάσει τέτοια κρούσματα και αν εμπλέκονται μέλη της θα τα απομονώσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο