Διαμαρτυρία καθηγητών Φυσικής Αγωγής έξω από το γραφείο του Γ.Ορφανού
Διαμαρτυρία έξω από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, στη Θεσσαλονίκη, έκαναν το πρωί της Τετάρτης καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ζητώντας την επανέναρξη του προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία» ή την απορρόφησή τους στα σχολεία.
Διαμαρτυρία έξω από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης καθηγητές Φυσικής Αγωγής, που απασχολήθηκαν στα σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία».
Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής ζητούν την επανέναρξη του προγράμματος ή την απορρόφησή τους στα σχολεία, υπενθυμίζοντας τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την απορρόφηση του συνόλου των εκπαιδευτικών της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Στην Αθήνα, ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Καλός συναντήθηκε με εκπροσώπους των καθηγητών «Ολυμπιακής Παιδείας», τους οποίους διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στην πρόσληψή τους ως αναπληρωτών για το πρόγραμμα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και της διδασκαλίας της «Ολυμπιακής Παιδείας».
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.