Βελτίωσε την πρότασή του ο Ολυμπιακός για Μπενζά-Κοντά σε συμφωνία με Κωνσταντίνου
Βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός στο Αμβούργο για την απόκτηση του Εμίλ Μπενζά. Κοντά σε επίτευξη συμφωνίας βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Φιλικά στην Αυστρία αλλά και με Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη θα δώσουν οι Πειραιώτες.
Βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός στο Αμβούργο για την απόκτηση του Εμίλ Μπενζά. Οι ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ στον γερμανικό σύλλογο για να εξασφαλίσει τον Βέλγο επιθετικό, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Τροντ Σόλιντ.
Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να διέψευσε ότι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κύπριο φορ, σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε επίτευξη συμφωνίας.
Η φήμη δε που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης ότι Έλληνας διεθνής βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ, μπορεί να μεταφραστεί στην παρουσία Κυπρίου διεθνούς, έστω και αν αυτό δεν αποτελεί επιβεβαιώση των πληροφοριών, που φέρνουν τον Κωνσταντίνου να αποτελεί κατά 90% παίκτη των Πειραιωτών.
Την περίπτωση του Ιγκόρ Μπίσκαν εξετάζει με μεγάλη προσοχή ο Ολυμπιακός και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Η μεταγραφή είναι εφικτή καθώς έχει μείνει ελεύθερος πλέον από τη Λίβερπουλ.
Σε ό,τι αφορά στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του Πειραιά στην Αυστρία ορίστηκαν να γίνουν τα παρακάτω: στις 19 με Γιάμπλονετς, στις 23 με την Μπάνικ Οστράβα και στις 27 με την Τζένοα.
Στις 6 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την Σίτι στο Μάντσεστερ και στις 9 με την Σεβίλλη στην Ισπανία. Στις 11-13 Αυγούστου θα μετάσχει στο τουρνουά της Βαλένθια.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.