Τρίτοι στο Μπερσί, ο Μπαρμπάκης στις ασκήσεις εδάφους και ο Μάρας στο μονόζυγο
Την τρίτη θέση στον τελικό των ασκήσεων εδάφους κατέκτησε ο Κώστας Μπαρμπάκης, στο μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Μπερσί της Γαλλίας. Επιτυχία και για τον Βλάση Μάρα, που κατετάγη τρίτος στο μονόζυγο με 9.600β.
Την τρίτη θέση στον τελικό των ασκήσεων εδάφους κατέκτησε ο Κώστας Μπαρμπάκης, στο μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Μπερσί της Γαλλίας.
Ο Έλληνας γυμναστής βαθμολογήθηκε με 9.175 κι έφθασε στην μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία της καριέρας του.
Σπουδαία εμφάνιση και για την Στεφανί Μπισμπίκου, που κατέλαβε την δεύτερη θέση στην δοκό ισορροπίας με 9.150β και πέρασε στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία.
Ο Βλάσης Μάρας πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφού κατετάγη τρίτος στο μονόζυγο με 9.600β.
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ο Τέιλορ Φριτζ χώρισε με την Μόργκαν Ριντλ – Τα έξι χρόνια κοινής πορείας και το άδοξο φινάλε του πιο cool ζευγαριού στο παγκόσμιο τένις.
Η Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς στο 31’ προηγούνταν 3-0, και παραμένει δεύτερη, με τη Μπάγερν να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Φράιμπουργκ έχασε την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη
Ο Ατρόμητος δεν χαρίζεται! Μετά τον Πανσερραϊκό (εκτός έδρας), νίκησε τον Αστέρα στο Περιστέρι και μάλιστα με ανατροπή. Επίσης, είχε και δυο δοκάρια. Μεγάλη απόκρουση από τον Χουτεσιώτη στις καθυστερήσεις.