Δίκτυο 300 ολυμπιακών ιατρών του ΙΣΑ
Αθήνα: Δίκτυο 300 ελεύθερων επαγγελματιών ιατρών θα λειτουργήσει στην Αθήνα τις ημέρες των Ολυμπιακών και Παρολυμπιακών Αγώνων με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ).
Αθήνα: Δίκτυο 300 ελεύθερων επαγγελματιών ιατρών θα λειτουργήσει στην Αθήνα τις ημέρες των Ολυμπιακών και Παρολυμπιακών Αγώνων με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ).
Οι ιατροί, οι οποίοι θα εξυπηρετούν ασθενείς αποκλειστικά εκτός των ολυμπιακών χώρων, υποχρεούνται να τηρούν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που έχει καθορίσει ο ΙΣΑ.
Συγκεκριμένα, η αμοιβή του ιατρού για επίσκεψη στο ιατρείο του έχει προκαθοριστεί στα 70 ευρώ και για επίσκεψη κατ’ οίκον 90 ευρώ. Αν απαιτηθεί επανεξέταση για το ίδιο νόσημα, η δεύτερη επίσκεψη είναι 50 ευρώ και 70 ευρώ αντίστοιχα.
Όπου ο ιατρός κρίνει ότι απαιτείται εισαγωγή σε νοσοκομείο, υποχρεούται να κατευθύνει τον ασθενή προς το επίσημο δίκτυο των Ολυμπιακών Νοσοκομείων.
O επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ιατρό που ομιλεί συγκεκριμένη ξένη γλώσσα.
Προς διευκόλυνση των επισκεπτών, έχει εκτυπωθεί οδηγός που περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες σε πέντε γλώσσες και πλήρη κατάλογο των ιατρών του δικτύου με όλα τα στοιχεία τους κατά περιοχές και ειδικότητα.
Ο οδηγός θα διανεμηθεί σε ξενοδοχεία, δήμους και κοινότητες της Αττικής, στην Τουριστική Αστυνομία, τα αεροδρόμια και στις πρεσβείες. Επίσης, υπάρχει σχετική καταχώρηση στο Internet στη διεύθυνση http://www.isathens2004.com/.
health.in.gr
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ρίτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442