Συνεχίζοντας το ταξίδι της στις πέντε ηπείρους, η Ολυμπιακή Φλόγα αφίχθη την Τρίτη στο Μεξικό. Θα διανύσει περίπου 50 χιλιόμετρα στην πόλη του Μεξικού, όπου θα την μεταφέρουν 80 Λαμπαδηδρόμοι.
Συνεχίζοντας το ταξίδι της στις πέντε ηπείρους, η Ολυμπιακή Φλόγα αφίχθη την Τρίτη με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος που την μεταφέρει ανά την υφήλιο, στο Μεξικό.
Το σύμβολο που έκανε ακόμη κι αυτόν τον «θρυλικό» Πελέ να δακρύσει, μόλις την πήρε στα χέρια του, θα διανύσει περίπου 50 χιλιόμετρα στην πόλη του Μεξικού, όπου θα την μεταφέρουν 80 Λαμπαδηδρόμοι.
Την Ολυμπιακή Φλόγα, παρέλαβε ο επικεφαλής της τοπικής διοίκησης, Αντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραντόρ και στην πορεία της από το Ολυμπιακό στάδιο προς την κεντρική πλατεία της μεξιανικής πρωτεύουσας, Ζοκάλο, πέρασε μπροστά από τον ναό της Παναγίας της Γουαδελούπης.
«Είναι μία μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και για όλους τους Μεξικανούς», δήλωσε ο Αλεχάντρο Εντσίνας, γραμματέας της τοπικής διοίκησης, ενώ υπενθυμίζεται, ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα συνεχίσει την πορεία της, διασχίζοντας την αμερικανική ήπειρο, με επόμενους σταθμούς το Λος Αντζελες, το Σεντ Λουίς, την Ατλάντα και την Νέα Υόρκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας