Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκλεισε» στην Πόρτο για 3 χρόνια ο Σεϊταρίδης

«Έκλεισε» στην Πόρτο για 3 χρόνια ο Σεϊταρίδης

Η μεταγραφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Πόρτο πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα εισπράξει για τα επόμενα τρία χρόνια το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ. Παράλληλα τερματοφύλακα και αμυντικό χαφ ψάχνουν στην Πορτογαλία οι «πράσινοι»...

27

Η Πόρτο απέκτησε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα εισπράξει για τα επόμενα τρία χρόνια το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των Πορτογάλων. Οι «δράκοι» ανέβασαν χθες το βράδυ την προσφορά τους στα 3 εκατομμύρια ευρώ και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είπαν αμέσως το «ναι».

Εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και ο μάνατζερ του Γιούρκα Σεϊταρίδη έχουν μετακομίσει στην Πορτογαλία, προκειμένου να «μπούν» οι υπογραφές στο συμβόλαιο του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Πόρτο.

Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πρίν από τη Δευτέρα, αφού μεσολαβεί το παιχνίδι της εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Πορτογαλία και όλοι έκριναν ότι το θέμα δεν πρέπει να πάρει διαστάσεις.

Το επιτελείο του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην Ιβηρική χερσόνησο, έχει σκοπό να «κλείσει» ξένο τερματοφύλακα, αλλά και αμυντικό χαφ. Οι στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και από εδώ και πέρα, το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Συγχαρητήρια Μπλάτερ σε Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ απέστειλε σήμερα, συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρη Μήτσου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο Γιόζεφ Μπλάτερ παρακάλεσε στην επιστολή του τον Αργύρη Μήτσου να διαβιβάσει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες, τον προπονητή Ιτζάκ Σουμ, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και στους πιστούς φιλάθλους της ομάδας όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024