Στην Πορτογαλία οι πρωταγωνιστές της πρόκρισης, ο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την 23άδα
Χωρίς εκπλήξεις και με τους παίκτες που κατάφεραν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2004 θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία η εθνική μας ομάδα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ, δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στον καταρτισμό της 23μελούς αποστολής.
Χωρίς εκπλήξεις και με τους παίκτες που κατάφεραν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2004 θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία η εθνική μας ομάδα.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ, δεν επιφύλαξε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής στον καταρτισμό της 23μελούς αποστολής και κάλεσε τους πρωταγωνιστές της προκριματικής φάσης.
Οι διεθνείς, εκτός από τους Χαριστέα και Βρύζα στους οποίους έχει δοθεί άδεια, θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 26 Μαΐου στις 12:30 και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στις 18:00.
Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί κλειστή προπόνηση η οποία θα είναι και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, πριν από την αναχώρηση για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι