Πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας
Μεγάλη γιορτή έχουν στήσει σε πολλά σημεία της Ελλάδας οι οπαδοί της ΝΔ πανηγυρίζοντας για την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Στην Αθήνα, οι ψηφοφόροι της έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, στη Σανταρόζα και στη Ρηγίλλης, όπου επευφημούν τον Κ.Καραμανλή.
Μεγάλη γιορτή έχουν στήσει σε πολλά σημεία της Ελλάδας οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζοντας για την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Στην Αθήνα, οι ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, στην πλατεία Σανταρόζα και στη Ρηγίλλης, όπου επευφημούν τον Κώστα Καραμανλή.
Στη Θεσσαλονίκη, η οδός Τσιμισκή έκλεισε σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, αφού εκεί βρίσκεται το κεντρικό εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και αυτό την νεολαίας του κόμματος.
Με σημαίες, συνθήματα, κορναρίσματα και βεγγαλικά οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη νίκη του κόμματός τους. Σημείο αναφοράς των πανηγυρισμών αποτελεί το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Τσιμισκή, όπου βρίσκονται και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Με πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα και στο Ηράκλειο. Φίλοι και οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην πλατεία Ελευθέριας, αλλά και στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων βουλευτών και στη συνέχεια με τα αυτοκίνητα τους περνούν από τους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου κρατώντας ελληνικές σημαίες και ζητωκραυγάζοντας για τη νίκη του κόμματος τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.