Δεν προέκυψαν στοιχεία κατά των Πακιστανών συλληφθέντων για τρομοκρατία στην Κύπρο
Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο περί συνωμοσίας διάπραξης τρομοκρατικών ενεργειών δεν προέκυψε σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών που συνελήφθησαν στο χώρο του αεροδρομίου της Πάφου και ως εκ τούτου δεν θα επαναπροσαχθούν ενώπιον κυπριακού δικαστηρίου.
Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο περί συνωμοσίας διάπραξης τρομοκρατικών ενεργειών δεν προέκυψε σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών που συνελήφθησαν προ ημερών στο χώρο του αεροδρομίου της Πάφου και ως εκ τούτου δεν θα επαναπροσαχθούν ενώπιον κυπριακού δικαστηρίου.
Η σχετική απόφαση ελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε σύσκεψη στο αρχηγείο της κυπριακής αστυνομίας και ενημερώθηκε σχετικά ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Δώρος Θεοδώρου.
Ο κ. Θεοδώρου ανέφερε ότι αποφασίστηκε όπως οι τέσσερις Πακιστανοί απελαθούν από την Κύπρο, καθώς είχαν έλθει ως φοιτητές, αλλά ουδέποτε παρουσιάστηκαν στις σχολές τους.
Ο πέμπτος Πακιστανός που είχε συλληφθεί θα παραμείνει στην Κύπρο και θα συνεχίσει να φοιτά στη σχολή όπου έχει εγγραφεί και παρακολουθεί τακτικά μαθήματα.
Επισημαίνεται ότι ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης έκανε λόγο για ανεύθυνο και πρόχειρο χειρισμό της υπόθεσης από την αστυνομία, η οποία έσπευσε να ανακοινώσει πως γινόταν διερεύνση υπόθεσης συνωμοσίας για διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.