Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Παγώνης

Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Παγώνης

Ο Βασίλης Παγώνης είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από τη συγκρότηση σε «σώμα» της διοίκησης του «δικέφαλου» του βορρά, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που αποδέχεται την λειτουργία της διορισμένης διοίκησης του συλλόγου ως τις 8 Ιανουαρίου 2004.

26

Συγκροτήθηκε σε «σώμα» την Τρίτη η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που αποδέχεται την λειτουργία της διορισμένης διοίκησης του συλλόγου ως τις 8 Ιανουαρίου 2004.

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ως εξής :
Βασίλειος Παγώνης-Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος
Νικόλαος Παπαβραμίδης-Αναπληρωτής Πρόεδρος
Ιωακείμ Δημητρίου-Α΄ Αντιπρόεδρος
Δημοσθένης Στάμος-Β΄ Αντιπρόεδρος
Ιωάννης Καραγιαννούδης-Σύμβουλος
Πρόδρομος Σαββάογλου-Σύμβουλος
Ιωάννης Μαλαξιώτης-Σύμβουλος


Μετά την πρώτη συνεδρίαση. ο νέος πρόεδρος κ. Βασίλης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την υπ΄ αριθμόν 18676/2003 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης είχα την τιμή να ορισθώ μέλος του προσωρινού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά την παραίτηση των κ.κ. Καλύβα και Γούμενου και μετά την επιβεβαίωση της θητείας και εξουσίας του Δ.Σ. από το αρμόδιο δικαστήριο, στη σημερινή σύγκληση του Δ.Σ. ανέλαβα Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, με σκοπό να συνεχίσω το έργο της παρούσας διοίκησης μέχρι την 8-1-2004. Στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την ημερομηνία αυτή θα μεριμνήσουμε για τα παρακάτω συγκεκριμένα θέματα:

1.Θα συγκαλέσουμε (συγκαλέσαμε ήδη) την τακτική Γ.Σ. των μετόχων για την 31.12.2003.
2.Θα μεριμνήσουμε για την εξόφληση των ανελαστικών δαπανών των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
3.Θα ολοκληρώσουμε και υποβάλλουμε σε Γ.Σ. που θα συγκληθεί μέχρι την 8.1.2004, το πόρισμα με τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στην ΠΑΕ, καθώς και λογιστικά αποτελέσματα της οικονομικής διαχείρισης του β εξαμήνου του έτους 2003. (Η Γενική αυτή Συνέλευση προσδοκούμε ότι θα εκλέξει και την οριστική διοίκηση της εταιρίας).

Αναφορικά με το ιδιοκτησιακό, θα ήθελα να επισημάνω ότι κάθε επιχειρηματική μου προσπάθεια (όπως εξάλλου και αυτή που αφορούσε τον ΠΑΟΚ) προγραμματίζεται και υλοποιείται με βάση συγκεκριμένο σχεδιασμό.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοινή μας προσπάθεια με τον Γιάννη Γούμενο είχε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος, ο οποίος υλοποιήθηκε επιτυχώς με την διατήρηση της ομάδας μας στην Α΄ Εθνική κατηγορία, την εξομάλυνση της πορείας και λειτουργίας της καθώς και την επίτευξη των μέγιστων δυνατών (χορηγίες κλπ.).

Ο δεύτερος, που αφορούσε την επίλυση του ιδιοκτησιακού, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί εγκαίρως, στο χρόνο που είχαμε προγραμματίσει.

Απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ, θέλω να τονίσω ακόμη μία φορά ότι η αγάπη για την ομάδα μας, το ήθος και η καλή συμπεριφορά, είναι οι σημαντικότερες εγγυήσεις μέσω των οποίων είναι δυνατό να διαφυλαχθούν σε εξαιρετικά σημαντικό βαθμό τα συμφέροντα της αγαπημένης μας ομάδας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Η «μαγεία» που πρόσφερε απλόχερα και σήμερα ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε κάτι από τα μυθικά κόλπα του Βραζιλιάνου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024