Μόνη πρώτη στη Bundesliga η Στουτγάρδη, ήττα-σοκ για την Αϊντχόβεν στην Ολλανδία
Μόνη πρώτη στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League Στουτγάρδη, νικώντας με 3-0 εκτός έδρας τη Μόναχο 1860. Στην Ολλανδία, ήττα-σοκ εντός έδρας γνώρισε η αντίπαλος της ΑΕΚ Αϊντχόβεν.
Μόνη πρώτη στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League Στουτγάρδη, περνώντας σαν σίφουνας με 3-0 από την έδρα της Μόναχο 1860. Στην Ολλανδία, ήττα-σοκ εντός έδρας γνώρισε η αντίπαλος της ΑΕΚ Αϊντχόβεν.
Ο Τίμο Χίλντεμπραντ κράτησε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, η επίθεση έβγαζε φωτιές και κάπως έτσι τα «τρομερά μωρά» του Φέλιξ Μάγκατ πέρασαν άνετα από τη Βαυαρία, επικρατώντας της Μόναχο 1860 με 3-0.
Τρεις ξένοι, ο 37χρονος Κροάτης Ζβόνιμιρ Σόλντο (12), ο Πορτογάλος Φερνάντο Μέιρα (18 με πέναλτι) και ο Λευκορώσος Αλεξάντερ Χλεμπ (49) πέτυχαν τα γκολ της Στουτγάρδης, με την οποία δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αμανατίδης. Με εννέα γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League βρίσκεται στην κορυφή της bundesliga μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς.
Σε απόσταση ενός βαθμού από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ παραμένουν η Λεβερκούζεν, που πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Βόλσφσμπουργκ και η Βέρντερ Βρέμης, η οποία ήταν εντυπωσιακή στην Κολονία και επικράτησε 4-1 της τοπικής ομάδας.
Ο Αγγελος Χαριστέας δεν ξεκίνησε στην 11άδα, όμως αντικατέστησε στο 75 τον Ιβάν Κλάζνιτς και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ήττα-σοκ υπέστη η Αϊντχόβεν μέσα στο Φίλιπς Στάντιον, αφού έχασε από την Αλκμάαρ με 1-0. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία). Το γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Νέλισε στο 72. Η Αϊντχόβεν αγωνίστηκε με τους: Βατερέους, Κόλιν, Όγιερ, Μπουμά, Λι Γιονγκ, Ρόμενταλ, Φαν Μπόμελ, Βόγκελ (76 Ζι Σανγκ), Ρομπέν (70 Ντε Γιονγκ), Χέσελινκ, Κέζμαν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.