Ανετα στην οκτάδα του Κυπέλλου μπάσκετ ο Ηρακλής με το 78-65 επί του Αμαρουσίου
Με κύριο χαρακτηριστικό του την ομοιογένεια και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται μόνο με Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του, ο Ηρακλής απέδειξε ότι παραμένει ένα αξιόμαχο σύνολο και, νικώντας με 78-65 το Μαρούσι, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου μπάσκετ.
Με κύριο χαρακτηριστικό του την ομοιογένεια και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται μόνο με Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του, ο Ηρακλής απέδειξε ότι παραμένει ένα αξιόμαχο σύνολο και, νικώντας με 78-65 το Μαρούσι, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου μπάσκετ.
Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση έδειξε πιο έτοιμη από την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη και τώρα θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Αρη και την Ξάνθη για να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο ξεκίνημα, αλλά το Μαρούσι ανέτρεψε γρήγορα την κατάσταση με κινητήριους μοχλούς τους Μπλέικνι και Χάτσον. Χάρη στην πολύ καλή απόδοση των Διαμαντίδη, Ηλιάδη και Παπαδόπουλου ωστόσο, οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση έκλεισαν το ημίχρονο με πλεονέκτημα 12 πόντων (44-32).
Στην τρίτη περίοδο το Μαρούσι έκανε την προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Χάρη στην απόδοση του Χάτσον, η ομάδα των βορείων προαστείων μείωσε το σκορ στο 30 σε 59-52.
Με τους Διαμαντίδη και Ηλιάδη να δείχνουν συνέπεια στην επίθεση όμως, ο «γηραιός» έφτασε τελικά άνετα στη νίκη-πρόκριση με 78-65.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.