Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντ.Μπάγεβιτς, στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη που έγινε στους Θρακομακεδόνες. Ο Αμπονσά δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της επόμενης Τρίτης με τη Μονακό αυξάνονται.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη που έγινε στους Θρακομακεδόνες. Ο Κόφι Αμπονσά δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της επόμενης Τρίτης με τη Μονακό στο «Λουί ΙΙ» αυξάνονται θεαματικά.
Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, Κασάπης, Πέτκοφ και Μαλαδένης αρχίζουν σιγά-σιγά να εντείνουν τον ρυθμό των προπονήσεών τους, ενώ ο Μιχάλης Καψής συνεχίζει την αποθεραπεία, όπως και ο Βασίλης Λάκης, που ξεκίνησε τρέξιμο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.