Αισιόδοξος ο Νταμπίζας για πρόκριση της εθνικής στο EURO 2004
Ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της Νιούκαστλ, ο Νίκος Νταμπίζας, μίλησε σε βρετανικό δικτυακό τόπο για τις πιθανότητες της Ελλάδας να προκριθεί στο EURO 2004 αλλά και για την εμπειρία του στην premier league και φυσικά την ομάδα του.
Ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της Νιούκαστλ, ο Νίκος Νταμπίζας, μίλησε σε βρετανικό δικτυακό τόπο, soccerage, για τις πιθανότητες της Ελλάδας να προκριθεί στο EURO 2004 αλλά και για την εμπειρία του στην premier league και φυσικά την ομάδα του.
«Μετά και το τελευταίο αποτέλεσμα, τη νίκη επί της Β. Ιρλανδίας με 2-0, έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να προκριθούμε» είπε για την εθνική και προσέθεσε: «Πιστεύω πως η Ισπανία θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, που σημαίνει πως θα πρέπει να παλέψουμε για την δεύτερη. Κι αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι με την Ουκρανία θα είναι ένα πολύ σημαντικό, καθώς μια νίκη θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση».
Παράλληλα αναφέρθηκε και για το άμεσο μέλλον της καριέρας του: «Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω όταν πια λήξει το συμβόλαιό μου (το 2004). Νομίζω η κατάλληλη στιγμή να σκεφτώ το μέλλον μου θα είναι με το τέλος της φετινής σεζόν. Θα πρέπει να συζητήσω την κατάσταση με την ομάδα και τον προπονητή και να μάθω τις προθέσεις τους».
Ο Νίκος Νταμπίζας δεν κρύβει πάντως την πικρία του για τη μη κατάκτηση τίτλου με τη Νιούκαστλ: «Έχω περάσει υπέροχα από τότε που ήρθα στην Αγγλία. Μακάρι να είχαμε καταφέρει να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Παρότι φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου δυο φορές, ήμασταν άτυχοι… Παρ όλα αυτά παραμένει μια σπουδαία εμπειρία. Επίσης και η εμπειρία του Champions League είναι μια μοναδική στιγμή».
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.