Στο Πεκίνο η Ρεάλ για φιλικό αγώνα στις 3 Αυγούστου
Φιλικό αγώνα με ομάδα του Πεκίνου, θα δώσει στις 3 Αυγούστου η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Beijing Morning Post» το ματς θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών συμπλήρωσης δύο ετών από την αναάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων 2008.
Φιλικό αγώνα με μία ομάδα του Πεκίνου, θα δώσει στις 3 Αυγούστου η Ρεάλ Μαδρίτης, που θα επισκεφθεί την κινεζική πρωτεύουσα. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Beijing Morning Post», στο σχετικό ρεπορτάζ της οποίας, προστίθεται, ότι ο αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση δύο ετών, από την ημέρα που το Πεκίνο ανέλαβε την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.
Στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται πως η «βασίλισσα της Ευρώπης» θα φτάσει στο Πεκίνο με όλα τα αστέρια της, συμπεριλαμβανομένων των Ζιντάν, Φίγκο, Ραούλ και Ρονάλντο.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ακυρώσει φιλικά στην Ασία, λόγω της άτυπης πνευμονίας (SARS), ενός ιού ο οποίος σκορπά τον θάνατο στην ασιατική ηπειρο με «επίκεντρο» την Κίνα.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.