Με μια λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Μακεδονικός κοινοποίησε την Τετάρτη και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Ο έμπειρος γκαρντ την Πέμπτη αναχωρεί για την Παμέσα, όπου θα υπογράψει και το νέο του διετές συμβόλαιο.
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Μακεδονικός κοινοποίησε την Τετάρτη και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Ο έμπειρος γκαρντ την Πέμπτη αναχωρεί για την Παμέσα, όπου θα υπογράψει και το νέο του διετές συμβόλαιο.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, που επήλθε μετά από κοινή συμφωνία. Η ΚΑΕ Μακεδονικός εύχεται στον Παναγιώτη Λιαδέλη καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Λιαδέλης ουσιαστικά προορίζεται για τη θέση του Αλεσάντρο Αμπιο, που τραυματίστηκε σοβαρά και τέθηκε νοκ άουτ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Πάντως δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Βαλένθια.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.