Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτες του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι οι Τάσος Πάντος και Αλέκος Τάτσης

Παίκτες του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι οι Τάσος Πάντος και Αλέκος Τάτσης

Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι βρήκε ο Ολυμπιακός στην Προοδευτική, καθώς μετά τον Κουλουχέρη, τη Δευτέρα συμφώνησαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα τόσο ο Τάσος Πάντος όσο και ο Αλέκος Τάτσης. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών και ο δεύτερος συμφώνησε για πέντε.

71

Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι βρήκε ο Ολυμπιακός στην Προοδευτική, καθώς μετά τον Κουλουχέρη, τη Δευτέρα συμφώνησαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα τόσο ο Τάσος Πάντος όσο και ο Αλέκος Τάτσης. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών και ο δεύτερος συμφώνησε για πέντε.

Ο αμυντικός Τάσος Πάντος, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Προοδευτική, υπέγραψε τη Δευτέρα συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ομάδας και μετά από διαπραγματεύσεις συμφώνησε σε όλα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Γιώργο Λούβαρη.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Sports μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, ο Πάντος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πήγα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ ευτυχής. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Χρόνια τώρα έψαχνα τη μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Πηγαίνω σε μια ομάδα με μεγάλες ευθύνες, με μεγάλη πίεση. Η φανέλα είναι πιο βαριά όπως λέμε. Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά να καταφέρω να καθιερωθώ και να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό και στους ανθρώπους που με επέλεξαν. Να τους δικαιώσω».

Μετά τον Πάντο σειρά πήρε ο επιθετικός Αλέκος Τάτσης, ο οποίος συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να υπογράψει ακόμα, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι αποτελεί «τυπική διαδικασία». Οι δύο παίκτες θα έχουν ετήσιες αποδοχές περίπου 180.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο Αλέκος Τάτσης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου τιμή που πηγαίνω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Στόχος μου είναι η καθιέρωση στον Ολυμπιακό, πράγμα που είναι στο χέρι του κάθε ποδοσφαιριστή».

Σε συνέχεια μάλιστα των μεταγραφικών κινήσεων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει επαφή και με τους ανθρώπους του Πανηλειακού για τον Λουκά Βίντρα, ο οποίος, σε αντίθεση με τους Πάντο και Τάτση, δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με την ομάδα του.

Όσον αφορά στην παραμονή του Στέλιου Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται μετά την επιστροφή του διεθνή ποδοσφαιριστή από το Μπέλφαστ να υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Λούβαρη, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αλλωστε ο Όλεγκ Προτάσοφ, στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Σωκράτη Κόκκαλη, τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ο Γιαννακόπουλος. Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα, υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ουκρανός τεχνικός είδε τη Δευτέρα τον Ζε Ελίας να προπονείται για πρώτη φορά έπειτα από 36 ημέρες, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Οι Τζιοβάνι, Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου και Νόβακ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή, με τον Βραζιλιάνο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στον αγώνα της Πάτρας.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024