Την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας για τα τέσσερα εντός έδρας ματς που της απομένουν, ο Μπάγεβιτς προετοιμάζει τους παίκτες της «Ένωσης» για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, έχοντας μάλιστα ετοιμοπόλεμο και τον Καψή.
Την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας για τα τέσσερα εντός έδρας ματς που της απομένουν στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Α εθνικής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προετοιμάζει τους παίκτες της «Ένωσης» για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, έχοντας μάλιστα ετοιμοπόλεμο και τον Μιχάλη Καψή.
Ο τελευταίος έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να θέτει σοβαρή υποψφιότητα για το ματς της Κυριακής, όταν ο μοναδικός σίγουρος απών για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο Μαουρίτσιο Ράιτ που είναι τιμωρημένος και οι Κρέεκ και Μαλαδένης.
Σε οτι αφορά στο γηπεδικό η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με τον Δήμο της Καισαριανής για την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Εθνικού Αστέρα, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ έκανε από το πρωί της Τρίτης η εταιρεία KPMG, για να διαπιστώσει εκ μέρους της ENIC που βρίσκεται λογιστικά ο σύλλογος.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.