Ο Στιβ Φράνσις έκανε την εμφάνιση της ζωής του, πέτυχε 44 πόντους και οδήγησε τους Χιούστον Ρόκετς στη μεγάλη νίκη επί των Λέικερς, 108-104 στην παράταση. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς κρίθηκε και στη μεγάλη μεγάλη μονομαχία των Γιάο Μινγκ-Σακίλ Ο Νιλ.
Ο Στιβ Φράνσις έκανε την εμφάνιση της ζωής του, πέτυχε 44 πόντους και οδήγησε τους Χιούστον Ρόκετς στη μεγάλη νίκη επί των Λέικερς με 108-104 στην παράταση.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και εκτός από την εκπληκτική εμφάνιση του Φράνσις, που είχε ακόμη στο ενεργητικό του 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ, κρίθηκε και στη μεγάλη μεγάλη μονομαχία των δύο«πύργων» του Γιάο Μινγκ από την μια πλευρά και του Σακίλ Ο Νιλ από την άλλη.
Εκτός του Φράνσις εξαιρετική απόδοση είχε και ο Κουτίνο Μόμπλεϊ με άλλους 28 πόντους, ενώ από τους Λέικερς την καλύτερη απόδοση είχε ο Ο Νιλ με 31 πόντους και 12 ριμπάουντ. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχάσουμε και την απόδοση του Κόμπε Μπράιαντ με 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του.
Στο Σιάτλ, ο Γκάρι Πέιτον είχε στο ενεργητικό του 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ και οδήγησε τους Σουπερσόνικς στη νίκη επί των Γκρίζλις με 103-97, στην παράταση. Ο Πο Γκασόλ ήταν ο καλύτερος των Γκρίζλις με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Στο Όκλαντ, ο Ερλ Μπόικινς με 28 πόντους ήταν ο καλύτερος στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 107-98.
Στο Φοίνιξ, ο Στέφον Μάρμπουρι είχε στο ενεργητικό του 41 πόντους και 11 ασίστ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Σανς επί των Ντάλας Μάβερικς με 111-106.
Στο Ντιτρόιτ, οι Πίστονς στηρίχθηκαν στο ταλέντο του Κλιφ Ρόμπινσον, που πέτυχε 22 πόντους, και πήραν τη νίκη με 99-82 επί των Νιού Γιορκ Νικς.
Στη Βοστώνη, ο Πολ Πιρς και ο Αντουαν Γουόκερ πέτυχαν από 31 πόντους και ήταν οι βασικοί συντελεστές στη νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς με 98-93.
Στη Φιλαδέλφεια, ο Ρέι Αλεν πέτυχε 17 από τους 21 συνολικά πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη μέσα στην έδρα των Σίξερς με δύο καλάθια διαφορά (99-95).
Στο Νιού Τζέρσεϊ, ο Τζέισον Κιντ με 18 πόντους ήταν το κλειδί στη νίκη των Νετς επί των Ράπτορς με 88-77.
Στη Νέα Ορλεάνη, ο Ντέιβιντ Γουέσλεϊ με 34 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Χόρνετς στη νίκη κόντρα στους Σικάγο Μπουλς με 90-83.
Στο Σαν Αντόνιο, ο Τιμ Ντάνκαν είχε μεγάλα κέφια, πέτυχε 27 πόντους και οι Σπερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Ατλάντα Χοκς με 106-93.
Τέλος στο Ντένβερ, οι Νάγκετς με τον Τζόουαν Χάουαρντ να έχει στοι ενεργητικό του 25 πόντους και 8 ριμπάουντ, πήραν τη νίκη επί των Καβαλίερς με 97-80.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.