Εκατόμβη στη Νιγηρία εξαιτίας του διαγωνισμού ομορφιάς
Στους 215 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από χίλιοι είναι οι τραυματίες από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στη Νιγηρία τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τα καλλιστεία για την ανάδειξη της φετινής Μις Υφήλιος.
43
Στους 215 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από χίλιοι είναι οι τραυματίες από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στη Νιγηρία τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών, με αφορμή τα καλλιστεία για την ανάδειξη της φετινής Μις Υφήλιος.
Παράλληλα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού στο Λάγκος, 12.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι εξαιτίας των αιματηρών ταραχών.
Ήδη, οι διοργανωτές των καλλιστείων ακύρωσαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στη Νιγηρία και αποφάσισαν τη μετακίνηση των διαγωνιζομένων στο Λονδίνο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στις 7 Δεκεμβρίου.
Όπως μεταδίδει το BBC, οι συμμετέχουσες στα καλλιστεία έφτασαν στη βρετανική πρωτεύουσα την Κυριακή.
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη, με αφορμή άρθρο της εφημερίδας ThisDay, σύμφωνα με το οποίο ακόμα και ο Προφήτης Μωάμεθ θα επέλεγε για γυναίκα του μία από τις διαγωνιζόμενες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι
- ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Όστιν – Αναφορές για τραυματίες
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 28χρονο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442