Δεν πάλεψε και υπέκυψε ο Ολυμπιακός 4-0 από τη Μάντσεστερ
Ο Ολυμπιακός δεν κοίταξε τελικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μάτια και έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο φετινό Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέκυψαν 4-0 και πλέον αναζητούν οπωσδήποτε τη νίκη στη Ριζούπολη, είτε στο Λεβερκούζεν...
«Αμαχητί» έπεσε ο Ολυμπιακός στο Old Trafford, όπου γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στους 3 βαθμούς και βρίσκονται στη 2η θέση του 6ου ομίλου με τη Λεβερκούζεν και τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Γιουνάιτεντ με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση.
Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, το όνειρο είχε σβήσει για τον Ολυμπιακό. Στο 19 από παράλληλη πάσα του Σκόουλς, ο Γκιγκς κέρδισε την κόντρα από τον Αμανατίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου.
Λίγο αργότερα στο 25, από την ασίστ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν με εκπληκτικό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Ολύμπιακού και έγραψε το 2-0.
Επίσης, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες σε κεφαλιά του Ρίο Φέρντιναντ στο 5 και σε τετ-α-τετ του Σκόουλς στο 22. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ο Ελευθερόπουλος έσωσε τον Ολυμπιακό.
Γενικά, το ρίσκο του Λεμονή με τη χρησιμοποίηση των Οφορίκουε, Αμανατίδη στην ενδεκάδα, δεν απέδωσε. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο και έκανε αισθητή την παρουσία του μόνο μετά το 30ο λεπτό, όταν δηλαδή η Γιουνάιτεντ μετά το 2-0 δεν προσπάθησε για το καλύτερο.
Όταν όμως πρωταθλητές ανέβηκαν (έστω και υπό την ανοχή των γηπεδούχων), ο Ζε Ελίας έδωσε και πάλι δικαιώματα. Με μια προβολή με τα δύο πόδια στον Βερόν, ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του α ημιχρόνου.
Το β ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ούτε κι η Γιουνάιτεντ έδειχνε διατεθειμένη να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα για να «φορτώσει› με γκολ τον Ολυμπιακό.
Πάντως, στο 66 έγινε το 3-0 όταν μετά από σέντρα του Γκιγκς η μπάλα «βρήκε» στον Ανατολάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στο 77 όταν εκμεταλλεύθηκε την έξοχη πάσα του Πολ Σκόουλς.
Τίποτε δεν άλλαξε στη συνέχεια, εκτός από το αρνητικό εκτός έδρας σερί του Ολυμπιακού στο Champions League. Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν 15 ήττες και 3 ισοπαλίες σε 18 αγώνες.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.