«Κόκκινοι» Κατεργιανάκης και Ντρασένα, παραμένει στον Ολυμπιακό ο Νινιάδης
Την απόκτηση του Φ.Κατεργιαννάκη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+2 χρόνια με τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα ανανέωσε το συμβολαιό του ο Α.Νινιάδης. Ανακοινώθηκε και ο Ντρασένα...
Τα ερυθρόλευκα χρώματα του Ολυμπιακού θα φορά από τη νέα χρονιά ο Φάνης Κατεργιαννάκης.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στον Αρη μέχρι και την περασμένη σεζόν, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Η διάρκεια του συμβολαίου έχει διάρκεια για 2+2 χρόνια.
Παράλληλα, την ευκαιρία να κατακτήσει περισσότερους τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα έχει ο Ανδρέας Νινιάδης.
Ο έμπειρος μέσος είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Λούβαρη, την Τρίτη όπου υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι για δύο ακόμη αγωνιστικές περιόδους.
Tέλος το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βραζιλιάνου Εντου Ντρασένα. Ο παίκτης υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+3 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αναχωρεί για την Αμερικη προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες της ολυμπιακής ομάδας της πατρίδας του.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.