Ο Καμάτσο ξεκαθαρίζει ότι θα χρησιμοποιήσει τον Ραούλ μόνο αν είναι απολύτως έτοιμος
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο κατέστησε σαφές ότι μόνο αν του πει ο γιατρός ότι ο Ραούλ είναι 100% έτοιμος θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τη Νότιο Κορέα για την ημιτελική φάση του Μουντιάλ.
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο κατέστησε σαφές ότι μόνο αν του πει ο γιατρός ότι ο Ραούλ είναι 100% έτοιμος και το ίδιο του αναφέρει και ο παίκτης, θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τη Νότιο Κορέα για την ημιτελική φάση του Μουντιάλ.
«Μόνο αν ο Ραούλ μου πει ότι είναι 100% έτοιμος και ο γιατρός συμφωνήσει ότι είναι 100% έτοιμος, θα παίξει. Αν δεν συμβεί αυτό, απλά δεν θα αγωνιστεί» ξεκαθάρισε ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο.
«Ξέρουμε ότι είναι ένας αγώνας πολύ καθοριστικός, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δεν θα έχουμε να δώσουμε ένα μόνο παιχνίδι. Ακόμη, πρέπει να εξετάσουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τραυματίστηκε και ψυχολογικά εκτός από σωματικά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μπορέσουμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, ένα ματς μπορεί να κερδηθεί τόσο στο πρώτο όσο και στο τελευταίο λεπτό, όπως έχουμε δει. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, παίκτες απολύτως έτοιμους» εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός.
Και ο Καμάτσο κατέληξε: «Ο Ραούλ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας όταν παίζει. Δεν είναι, όμως, όταν δεν μπορεί να παίξει. Θα πρέπει να περιμένουμε έως και την τελευταία στιγμή».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.