Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Το θέμα του ευρωστρατού και το Κυπριακό έθεσε στον Στόιμπερ ο πρόεδρος της ΝΔ

Το θέμα του ευρωστρατού και το Κυπριακό έθεσε στον Στόιμπερ ο πρόεδρος της ΝΔ

Το ζήτημα του ευρωστρατού καθώς και το Κυπριακό έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, στον υποψήφιο για τη γερμανική καγκελαρία, Έντμουντ Στόιμπερ. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι δεύτερης κατηγορίας χώρα μέσα στην Ευρώπη» δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

31

Το ζήτημα του ευρωστρατού καθώς και το Κυπριακό έθεσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, στον υποψήφιο για τη γερμανική καγκελαρία, Έντμουντ Στόιμπερ. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι δεύτερης κατηγορίας χώρα μέσα στην Ευρώπη» δήλωσε ο κ.Καραμανλής.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι θεωρεί απαράδεκτο το κείμενο για τον ευρωστρατό, εκτιμώντας ότι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται το ίδιο ασφαλείας όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.


Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η Κύπρος πρέπει να ενταχθεί στο πρώτο κύμα της διεύρυνσης της ΕΕ, ενώ η επίλυση του πολιτικού προβλήματος της νήσου δεν πρέπει να αποτελει προϋπόθεση για αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΔ, η Κύπρος θα γινόταν όμηρος της πολιτικής της Αγκυρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
Cookies